Hämtar information

Vertaile autovakuutuksia

Liikennevakuutuksen kylkeen saat halutessasi osakaskon tai kattavamman täyskaskon. Kaskoa voit myös täydentää valinnaisilla lisäturvilla. Vertaile autovakuutuksia ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Valitse sopivin vakuutus

Vertaile vaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopiva turvataso, mahdolliset lisäturvat, omavastuu sekä vuosittaiset ajokilometrit.

Lakisääteisen liikennevakuutuksen kylkeen saat halutessasi osakaskon tai täyskaskon, jotka korvaavat myös omalle autollesi sattuneita vahinkoja. Osakaskoa voit halutessasi täydentää lasiturvalla, täyskaskoa myös muilla lisäturvillamme.

  • Täyskasko on valikoimamme kattavin turva johon sisältyy auton korjaus, jos esimerkiksi aiheutat kolarin, suistut tieltä tai vahingossa kolhit autoasi pysäköinnin aikana. Lisäksi siihen sisältyvä pysäköintiturva kattaa toisen, tuntemattoman ajoneuvon aiheuttamat kolhut ilman bonusmenetyksiä.
  • Osakasko on kattavuudeltaan yksi markkinoiden laajimmasta osakaskoista. Se on täyskaskoa hieman suppeampi turva, joka kattaa muun muassa törmäykset eläimiin, eikä se siten rajoitu hirvikolareihin. Tekniset viat kattava hinausturva on toinen tärkeä syy hankkia osakasko pelkän liikennevakuutuksen sijaan.
  • Liikennevakuutus korvaa syyttömän osapuolen henkilö- ja omaisuusvahingot. Pelkkä liikennevakuutus ei kuitenkaan riitä korvaamaan vaikkapa hinausta tai parkkipaikalla sattuneita vahinkoja. Suosittelemme vähintään osakaskoa, jonka hintaero täyskaskoon voi olla yllättävänkin pieni täyskaskon lähtöbonuksen ollessa täydet 80 %.
  • Lisäturvaa osakaskoon saat lasiturvalla, joka kattaa muun muassa kiveniskemät. Täyskaskossa valittavanasi on myös lunastusturva ja sijaisautopalvelu.
  • Sähköauton hinaus lähimmälle latauspisteelle sekä ajoakut ja latausjohdot kuuluvat myös vakuutuksen piiriin, samalla tavalla kuin muutkin auton osat.

Laske hinta ja bonukset

Laske Nissan Vakuutuksen hinta ja bonukset hetkessä.

Siirry hintalaskuriin

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.