Hämtar information

Rahoituskasko

Kun hankit autollesi Nissan Rahoituskaskon, maksat autoilustasi kiinteän kuukausihinnan helposti yhdellä kuukausilaskulla. Vakuutuksen saat asioidessasi Nissan-jälleenmyyjällä.

Löydä jälleenmyyjä

Etsi lähin valtuutettu Nissan-jälleenmyyjäsi.

Etsi jälleenmyyjä

Saat kiinteähintaisen täyskaskon

Rahoituskasko on kiinteähintainen, valmiiksi paketoitu vakuutuskokonaisuus. Se sisältää liikennevakuutuksen ja täyskaskon, jota voit halutessasi laajentaa kaikilla lisäturvilla. Lisäturvat ovat lasi- ja lunastusturvan lisäksi sijaisautopalvelu.

Vakuutuspaketti linkitetään ottamaasi rahoitukseen, jolloin sekä rahoituksen että vakuutuksen kustannukset veloitetaan sinulta kätevästi kiinteällä kuukausihinnalla. Arkimenojesi suunnittelu helpottuu kun tiedät tarkalleen, paljonko maksat autoilusta kuukausittain koko auton rahoitus- ja vakuutusajalta.

Miksi Nissan Rahoituskasko?

Nissan Rahoituskasko on helppo ja yksinkertainen valinta, kun haluat tietää autoiluun liittyvät kustannukset koko sopimuksen ajalta auton ostopäätöstä tehdessä.

Rahoituskasko on laaja vakuutuspaketti ja korvaa yleisimmät vahingot, esimerkiksi törmäyksen pysäköinnin yhteydessä tai tuntemattoman ajoneuvon aiheuttamat kolhut. Kun valitset Nissan Rahoituskaskon voit olla varma siitä, että auton korjaukset tehdään Nissan-alkuperäisosilla maahantuojan valtuuttamassa korjaamossa.

Lisäksi Rahoituskasko on helppo ymmärtää, sillä se ei edellytä perehtymistä monimutkaisiin bonussääntöihin.

Mitä rahoituskaskoon sisältyy?

Rahoituskasko on valmiiksi paketoitu vakuutuskokonaisuus, joka sisältää liikennevakuutuksen ja täyskaskon. Vakuutustasi voit laajentaa kolmella valinnaisella lisäturvalla:

  • Lasiturva
  • Lunastusturva
  • Sijaisauto (40 pv)

Nissan Finance toimii auton rahoittajana ja If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike vakuutuksen myöntäjänä. Rahoituskaskon saat yksityiskäytössä olevalle sekä uudelle että käytetylle autolle, mallista riippumatta. Kysy lisää Nissan-jälleenmyyjältäsi.

 

Lisätietoa

Rahoituskaskon kuukausihinta

Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Qashqai alkaen 45 e/kk

Nissan Leaf, Nissan Ariya alkaen 59 e/kk

Muut Nissan-mallit (esim. X-trail, Skyline, pakettiautot) alkaen 70 e/kk

Vakuutuksen omavastuu

Törmäysturva: 500 €

Vastuuturva ulkomaille 500 €

Bonus ja liikennekäytöstäpoisto

Rahoituskasko on helppo ymmärtää, sillä siinä ei ole perinteistä bonusjärjestelmää joka vaatisi perehtymistä bonussääntöihin.

Koska rahoituskasko bonusoikeudeton, bonuksesi eivät kerry vuositasolla, mutta eivät toisaalta myöskään laske vahingon satuttua.

Huomioithan, ettei liikennekäytöstäpoiston ajalta anneta hyvitystä vakuutusmaksuista.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.