Hämtar information

Nissan Vakuutus

Yhteistyössä Ifin kanssa

Fiksu auto ansaitsee fiksun vakuutuksen. Nissan Vakuutuksen on suunnitellut Nissan Nordic Europe Oy yhteistyössä If Vakuutuksen kanssa. Yhteistyön kautta saat useita rahanarvoisia etuja.

tavaratila-nissan

Fiksu auto, fiksu vakuutus

Fiksu auto ansaitsee mielestämme myös fiksun vakuutuksen. Nissan Vakuutuksen on suunnitellut Nissan Nordic Europe Oy yhteistyössä If Vakuutuksen kanssa ja se sopii kaikille Nissaneille, sekä uusille että vanhoille malleille. Vakuutuksen räätälöit itsellesi sopivaksi valitsemalla turvatason, mahdolliset lisäturvat, omavastuun määrän sekä vuosittaiset ajokilometrit.

Vahingon satuttua pääset merkkikorjaamon palveluiden piiriin. Tämä merkitsee nopeaa korvauspalvelua ja vaivatonta korjaamokäyntiä ensiluokkaisella Nissan-korjaamolla, sillä korjaukset hoituvat ammattilaisilla jotka parhaiten tuntevat autosi teknologian ja osaavat valita niihin toimivimmat menetelmät. Lisäksi korjauksissa käytetään aina alkuperäisiä Nissan-varaosia.

Nissan Vakuutus takaa, että autosi suorituskyvystä pidetään mahdollisimman hyvää huolta.

Laske hinta ja bonukset

Laske Nissan Vakuutuksen hinta ja bonukset hetkessä.

Siirry hintalaskuriin

Saat rahanarvoisia etuja

Valitsemalla Nissan Vakuutuksen saat useita rahanarvoisia etuja. Huolellinen ajaminen ja vuodet ilman vahinkoja joko meillä tai toisessa vakuutusyhtiössä kerryttävät bonuksia, jotka laskevat hintaa reippaasti. Liikennevakuutuksen bonus on tyypillisesti 30 - 80 % ja nousee reilusti, kun ajat huolellisesti: saat täyden bonuksen, kun olet ajanut viisi vuotta ilman vahinkoja. Tällöin saat myös bonusturvan, eli bonuksesi eivät laske ensimmäisestä vahingosta.

Täyskaskon törmäysturvaan saat aina heti täyden 80 % bonuksen, jolloin hintaero pelkkään osakaskoon voi yllättää. Samat autovakuutuksen bonukset ja edut saat myös kakkosautoosi.

Keskittämällä säästät

Keskittämällä säästät vakuutusmaksuissa. Kun valitset autollesi kaskon, pääset mukaan If Etuohjelmaan, jolloin saat alennusta kaikista vakuutusmaksuistasi. Kun otat kaskon lisäksi kotivakuutuksen, joka muun muassa kattaa kodin latausaseman, etusi on jopa 15 %.

Helppoa asiointia

Nissan Vakuutuksen korvauspalvelu auttaa sinua nopeasti ja sujuvasti vahingon sattuessa. Vakuutukseen ja vahinkoihin liittyvät asiat hoidat helposti myös Ifin Omilla sivuilla. Täällä voit muun muassa seurata vahingon käsittelyn etenemistä, tehdä muutoksia vuosittaisten ajokilometrien määrään ja tilata Green Cardin.

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää Nissan Vakuutuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Hätätilanteessa soita suoraan Ifin hinaus- ja tiepalveluun, joka päivystää 24/7.

Nissan Vakuutus on osa Ifiä

Nissan Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8. Vakuutusalan toimijana If kuuluu Finanssivalvonnan piiriin ja markkinoinnissa meitä sitoo Suomen lainsäädäntö.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.